Night Tournament

Beste leden en bevriende golfers,

Ben je op zoek naar een totaal nieuwe golfervaring? Schrijf je dan in voor de jaarlijkse Nacht Toernooi van de SGV Maastricht. Het evenement vindt plaats op donderdag 24 mei en begint om 18.30 uur met een heerlijk diner in het clubhuis (indien je aan het diner wilt deelnemen uiteraard). Daarna zal om 21.30 uur de 9-holes par 3 baan zich in een heel ander licht aan onze leden presenteren. We beginnen allemaal op hetzelfde moment op een andere hole (shotgun formule) Mis het het niet fantastische toernooi!

Het toernooi is voor de pro’s maar ook voor beginnende golfers. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een GVB of PE. Het is dan ook de perfecte gelegenheid voor beginners om wat te spelen en ervaring op te doen!

De deelnameprijs is zonder diner € 10 voor de SGV-leden en 12,50 € voor niet-leden en met het diner is het 17,50 € voor SGV-leden en 20,00 € voor niet-leden.

Gelieve te registreren (en aangeven of je wilt deelnemen aan diner) via e-mail naar secretaris@sgvmaastricht.nl voor 22 mei!

Hopenlijk zie ik jullie in grote getallen op ons fantastische nachttoernooi!

Joris Jongen
Secretaris SGV Maastricht

Choose a language

Het Rijk van Margraten

UM SPORTS

MUSST

Follow Us!

link link link link link