Activiteiten

GVB Cursus

Als je lid bent van SGV Maastricht kun je via ons bij het Rijk van Margraten tegen gereduceerd tarief een GVB Cursus volgen. Het GVB is verplicht in Nederland als je een rondje wilt golfen en met de Studenten GVB Cursus krijg je 5 lessen van ieder 2 uur/ 100 min. onder begeleiding van een pro die je klaar zal stomen voor het examen. Dit voor slechts 199,-! Hierbij is inbegrepen:

●       5 lessen (= 5 x 2 uur/ 100 min.)
●       inclusief materiaal gedurende lesperiode
●       gratis ballen tijdens de lessen
●       onbeperkt spelen par 3 baan tijdens lesperiode

We hanteren en open inschrijving. Op het moment dat 6 personen zich hebben aangemeld, gaat er een nieuwe GVB Cursus van start. Het max. aantal personen per GVB Cursus is 8. Wat de vaste dag en tijd wordt gebeurd in overleg. Kijk bij Membership voor de prijzen. Als je je wil opgeven voor een GVB Cursus stuur dan een e-mail naar voorzitter@sgvmaastricht.nl

Theorielessen

verhaal

Clinics

Wil je met je dispuut, jaarclub of gezelschap een eenmalige golfclinic volgen? Dit kan in overleg mogelijk gemaakt worden. Stuur hiervoor een e-mail naar voorzitter@sgvmaastricht.nl
IMG-20170619-WA0002

Club Kampioenschap

Om het Club Kampioenschap der SGV Maastricht wordt gestreden op een aantal speeldagen in het jaar. Kijk hiervoor bij de kalender en hou de website in de gaten.

Kalender

Voor een actueel overzicht van onze activiteiten ga je naar onze kalender.

Foto’s en Social Media

Voor foto’s van de diverse evenementen en activiteiten verwijzen we naar onze facebookpagina. Ook kan je ons volgen op Twitter onder @SGVMaastricht en mee twitteren op de site door #SGVMaastricht toe te voegen aan je bericht.

 

Choose a language

Het Rijk van Margraten

UM SPORTS

MUSST

Follow Us!

link link link link link