Lidmaatschap

Voordelen lidmaatschap

Als lid van SGV Maastricht heb je direct diverse voordelen en kortingen! We hebben de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet.

 • -Gebruik maken oefen faciliteiten bij Het Rijk van Margraten
 • -Locker voor golfmaterialen (Bag etc.) voor 50,- p.p. per jaar
 • -Kennismaken met golf voor 49,- p.p.
 • -Inlooplesson op de Driving Range (prijz afhankelijk van aantal personen, maar vanaf 6 Euro voor 50 minuten bij 12 personen)
 • -Baanpermissie in 1 dag voor 179,- p.p.
 • -Lesprogramma Baanpermissie voor 169,- p.p.
 • -Lesprogramma naar ClubHandicap 54 (GVB Cursus) vanaf 119,- p.p.
 • -Bijzondere kortingen op alle greenfees (doordeweeks & weekend) bij het Rijk van Margraten
 • -Na een les of wedstrijd een speciaal SGV Maastricht dagschotel voor 12,50,- p.p.
 • -Gratis handicap registratie bij NGF
 • -Automatisch lid van Nederlandse Studenten Golf Vereniging (NSGV)
 • -Gratis ontvangst Golfjournaal Magazine

Klik hier voor meer details over deze mooie aanbiedingen! Een lidmaatschap houdt natuurlijk ook in dat we je graag zien op borrels en toernooien georganiseerd door SGV Maastricht. Ook zonder lidmaatschap ben je trouwens van harte welkom voor een kennismaking!

Lid worden!

Simpel. Vul nu het inschrijfformulier in en wordt vandaag nog lid. U machtigt ons dan slechts 45 euro van uw rekening af te schrijven in ruil voor het lidmaatschap dat loopt van 1 september 2016 t/m 31 augustus 2017. Het lidmaatschap loopt stilzwijgend door tot opzegging. Na twee tot 10 weken ligt je pasje dan klaar bij de receptie van de golfbaan uiteraard kun je in de tussentijd gewoon profiteren van onze aantrekkelijke prijzen! In 2015 is SGV Maastricht ook in de regionale Sport bond van de Universiteit Maastricht aangesloten. Een Lidmaatschap bij UM SPORTS van de categorie “Sport” is dus nu ook verplicht voor onze leden. De Lidmaatschap kost 83 Euro per jaar en kan bij UM SPORTS direct afgesloten worden. Door deze partnerschap kunnen wij onze Leden nog meer voordelen aanbieden.

Pasjes systeem

Als lid van SGV Maastricht ontvang je een lidmaatschapspas, die je toegang geeft tot de golfclub, faciliteiten en de voordelen van het lidmaatschap. De pas van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) worden klaargelegd achter de balie bij Het Rijk van Margraten als je lid bent geworden. Het kan even duren voordat je pas klaar ligt. Stuur daarom voor de zekerheid een mailtje naar ons om dit te checken. Deze passen zijn tevens jullie lidmaatschapspassen van de SGV en alleen déze passen geven korting op greenfees en de andere voordelen bij Het Rijk van Margraten! Let op: deze passen staan op naam o.v.v. “Lid van: NSGV” Neem een legitimatiebewijs/UM Card mee bij het ophalen van je kaart.

Wijzigingen doorgeven

Verhuis je, maar wil je toch het Golfjournaal magazine blijven ontvangen? Geef dan je adreswijziging door aan de secretaris door middel van het sturen van een mail naar secretaris@sgvmaastricht.nl of een brief te sturen naar

Uitschrijven

Wil je je lidmaatschap bij SGV Maastricht opzeggen, doe dit dan vóór 1 juli 2014. Meld je je in de maand juli of augustus af dan krijg je 15 euro boete. Vanaf 1 september bedraagt de boete de volle contributie! Geef bij je uitschrijving ook aan wat de reden is van uitschrijving:

 • Naar andere club
 • Naar buitenland
 • Stopt tijdelijk met golfen
 • Stopt definitief met golfen

Stuur het op naar secretaris@sgvmaastricht.nl of (ook) ondertekend naar:

Studenten Golf Vereniging Maastricht t.a.v. Secretaris Postbus 695 6200 AR Maastricht

N.B. De beëindiging van je lidmaatschap is pas definitief als de secretaris per e-mail je uitschrijving heeft bevestigd. Opzegging kan alleen per email of schriftelijk per post gedaan worden.

Na je tijd bij SGV Maastricht?

Leden van SGV Maastricht die na het afronden van hun studie graag hun GVB status willen behouden en geinformeerd willen blijven kunnen oud lid worden. Op deze manier kun je via de SGV lid worden van GolfVereniging Nederland (GVN) en zo je GVB status behouden. Voor meer informatie over GVN ga naar http://www.gvn.nl/ Oud leden van SGV Maastricht betalen jaarlijks slechts een kleine bijdrage. Oud leden kunnen evenementen bezoeken, kunnen lid worden van de kascontrole commissie, ontvangen e-mails en de nieuwsbrief, maar hebben verder geen andere rechten. Wanneer je jezelf uitschrijft  als SGV Maastricht lid kun je aangeven Oud lid van SGV Maastricht te worden of stuur een e-mail naaronder vermelding van “Oud lid SGV Maastricht”

Buitenlands GVB/HCP omzetten naar Nederlands GVB/HCP?

U wilt uw buitenlandse GVB of Handicap omzetten in een Nederlandse Clubhandicap of Exact Handicap? U komt in aanmerking voor omwisseling naar Clubhandicap 54 als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

 1. U heeft in het buitenland gewoond.
 2. De buitenlandse club was uw erkende Home Club.
 3. Uw Home Club was erkend en aangesloten bij een erkende zusterorganisatie van de NGF (EGA/USGA).
 4. U heeft een Nederlands correspondentieadres.

GVB-kaartjes (of Groene kaarten) van landen welke erkend zijn: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen en Tsjechië. U komt in aanmerking voor omwisseling naar een Exact Handicap als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

 1. U heeft in het buitenland gewoond.
 2. De buitenlandse club was uw erkende Home Club.
 3. Uw Home Club was erkend en aangesloten bij een erkende zusterorganisatie van de NGF (EGA/USGA).
 4. U heeft een uitdraai van uw buitenlandse handicapscores (d.w.z. een overzicht met vier gespeelde rondes).*
 5. De secretaris van uw buitenlandse club heeft een verklaring opgemaakt, waaruit blijkt dat uw Handicap is gebaseerd op ten minste vier ingeleverde scorekaarten.*
 6. U heeft een Nederlands correspondentieadres.

U komt niet in aanmerking voor omwisseling als:

 1. U uw buitenlandse GVB of Handicap heeft gehaald tijdens uw vakantie.
 2. Uw GVB-bewijs langer dan 5 jaar verlopen is. U dient dan een Qualifying kaart mee te zenden van 18 punten of meer bij een ronde van 9 holes, of 36 punten of meer bij een ronde van 18 holes.
 3. Indien u langer dan één jaar geen handicapregistratie heeft gehad. U ontvangt dan een Clubhandicap 54.
 4. Uw buitenlandse club niet aangesloten is bij een zusterfederatie van de NGF (EGA/USGA).
 5. U in het bezit bent van een GVB uit een land dat niet dezelfde GVB-/Clubhandicapregels hanteert als Nederland.

Clubhandicap (GVB) Indien u in aanmerking komt voor een Clubhandicapkaartje, dan dit formulier ingevuld met uw originele buitenlandse GVB-kaartje sturen aan de Stichting Golfsport. Handicapbewijs Indien u in aanmerking komt voor een Handicapkaartje, dan dit formulier ingevuld met bovengenoemde bewijsstukken* en uw originele buitenlandse Handicapkaartje sturen aan de Stichting Golfsport. NB Indien u lid bent of denkt te gaan worden van een Nederlandse club, dan dient u de omwisseling via uw club te regelen. Het bovenstaande is slechts een uittreksel van de van toepassing zijnde voorwaarden. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Choose a language

Het Rijk van Margraten

UM SPORTS

MUSST

Follow Us!

link link link link link